Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utkasst.


GLIMTVIS NÅR LJUSET HIT


"Allt är i sinnet." Förutom allt annat...


Minns åren då gamla sorger
var mina enda bitande tankar;
så lågmälda och kvardröjande,
ordkarga, talträngda och missnöjda

Såg min åkerskugga sammanbiten
och tårväxt efter åratal av stålbad
sönderslita det redan sönderplågade

Var alltför hjärtnupen av glittergrus
där skadeglädje var allt andra fick
med allt sitt meningslösa rus




Fri vers (Prosapoesi) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2024-03-30 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP