Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har bara den tid som är just nu och här ... - Imorgon kan vara längre bort än vi ens kan föreställa oss ... Tidigare publicerad här i september 2013 men i sin kontext saknar den bäst före datum ...


Om allt bara vore normalt igen ...

... skulle det vara så 
innerligt mycket enklare
och mindre krångligt med allt
som är just nu
i denna så onödigt krångliga
och ogripbara rådande verkligheten ...

Men vi har ju blott de kort
vi fått oss tilldelade
och hur det än nu är
så har vi bara dessa kort
att spela med
eftersom de redan
i denna giv
är fullt ut fördelade ...

... Finns liksom 
inte några aktuella
möjliga bättre alternativ ...

Så det är trots allt
tur i oturen
att man råkar vara
så pass kreativ ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-02 05:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP