Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förklaring - men ingen ursäkt ... som tillkom och publicerades här tidigare i september 2013. Idag ser livet lite piggare ut om än en del av förklaringen ännu har relevans stundom ...


När tröttheten grumlar blicken ...

... och texten blir till
ett bubbelbad
av bokstäver och andra tecken
på fker än en och annan

sammanblandad rad ...

... som även om man vet
vad de ska föreställa
inte på något sätt och vis
går att tyda med någon grad
av som helst godtagbar säkerhet ...

Så känns det lite för stunden
till den situation
jag just nu är obevekligt bunden
vilket i sig irriterar mig
i den allra djupaste grunden ...

Ty det finns massor jag vill
och behöver få skriva ner ...

... men vad hjälper inspirationen
när jag ändå intet klart ser ...

Vill dock berätta
att det kunde ha blivit
en hel del mer
just ikväll
om tillvaron blott bara
mot mig kunnat varit
lite mera snäll ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-03 05:00



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Och en del skrivande kan verka
som ett stålbad av motsättningar,
viljor och inspirationsblottor.
2024-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP