Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som håller oss tillsammans


Förälskelsens låga

Förälskelse är den lågan
som skall tända vår kärleks glöd

Våra tändstickor till elden
är den värme vi varandra skänker

Vinden som skall få oss flamma upp
är passionen som bor i våra hjärtan

Bränslet för glöden är
vår ömhet och respekt till varandra

Så skall våran
kärleks brasa få leva




Fri vers av Jack_iX
Läst 485 gånger
Publicerad 2006-08-21 19:51



Bookmark and Share


  Propella
Väldigt vacker text. Metaforerna sitter precis där de ska, och innebörden är fantastiskt behaglig.
2006-08-22

  prinscess VIP
den här var fin
och hur glöden får
ert förhållande till varandra att leva
att ge varandra ömhet och respekt
då är man kommen en bra bit på vägen
att ha varandra för evigt att visa kärlek och älska
en höjdare denna...värd en klar femma absolut
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX