Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

13 hål 1988 hos tandläkaren

Det finns nog sådana
Som var med då det
Begav sig som tror
Jag numera är tandlös

Jag var ju inte till
Tandläkare mellan
1978 och 1988

Som tur för mig
Skaffade morsan mig
En sminkspegel

Och jag ringde på stört
jourhavande tandläkare
Efter att e n kväll
Vågat spegla
Min mun
För första gången på tio år


Gula blå
Tänder
Kort sagt fula tänder

Jag ringde
Jourhavande tandläkaren

Fick veta
Att jag hade 13 hål




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-04-07 06:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP