Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dianas hopp mitt hopp

håll fast mig då jag
strävar mot helvetet
rösterna tjatar
varje dag varje timma
om att slutet snart kommer

själv väntar jag på
öijers nästa bok som
ska komma ut
andra september

en äcklig vinter
och jag äter glass
och väntar
men först kommer boken
och jag kommer
med fart till
eran förvåning
till himlen




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-04-07 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP