Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stå på dig

stå på dig om
folk gnäller
över din klädsel

stå på dig
om det är kallt
i sängen

vintern är fruktansvärd
och snart lever du opp
som en blomma i öknen

då är du fri
göra som du vill
med vackra damer




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-04-07 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP