Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solskenet

blå ögon
ljusbrunt
nästan grått hår

bär solskenet
på mina axlar
denna natt

och maria
och marie
är med mig
i himmelriket




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-04-07 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP