Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pussar

sex är viktigt
för folket

folket ska ut
och laga mat

jag vill inte
pussas mer
i denna världen

det går inte an
om man inte
är kär i denna kvinnan
man brukar pussas med

det är tvärtom
skadligt
för själen




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-04-07 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP