Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genom gluggen

genom gluggen däruppe
blänger en idiot på mig

hur klara sig
utan att gå vilse

jag sitter på en dyna
och blänger tillbaka




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-04-07 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP