Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var är jag

jag är nånstans just nu
kan inte svara på var

i stockholm kanske
i marias famn

i göteborg kanske
med marie

inte vet jag

men gud kan säga
exakt var jag varit idag




Fri vers (Fri form) av SatansSon VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-04-07 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP