Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

håret är nytvättat

lampan börjar
ta slut

bella är
dum i huvet

ute ser jag
solen ännu lyser

och jag håller
på med finaldikten
för idag

snart har håret torkat




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-04-07 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP