Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rävar

Om jag fattat rätt
Har rävar mm
Tjing före
Alla människor
Få besittning till
Jorden

De lider
Under vintern
Och liknar
Mig som
Letar lä

Riktigt ordentligt
Unga tjejer
Smyger på mig
På Slutet

Jag orkar inte mer




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-04-12 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP