Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro

vad är enklast?
att äta en bajskorv
för att behaga Gud
eller att gå under
av den svamp och det
eksem
jag fått pga klen tro

jag tror jag
avstår

Gud får ha mig
utan fullständig lydnad




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-14 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP