Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefon



Under samtalen
ser du aldrig vad
mina ögon vill säga

först när vi lagt på luren
lyckas jag forma orden




Fri vers av Martin VIP
Läst 711 gånger
Publicerad 2006-08-22 00:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Precist och vackert.
2006-09-30

  Masken
Den känslan e ständigt återkommande...
2006-09-19

  Anna H
Ja är inte det väldigt typiskt! Man kommer alltid på i efterhand vad det egentligen var man borde ha sagt, men då är det oftast alldeles för sent. En bra iakttagelse!
2006-08-22

  Jer
Mitt försök att ger dej
tio poäng misslyckades. *ler*
Men nu VET du det!
En ny favo.
2006-08-22

  Jer
Bara så bra! En klart tio poängare!
Tack, för att lyckades forma orden.
2006-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Martin
Martin VIP