Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(att förbjud eller ej förbjuda olämpligt stötande ord?)


*Samtal vid hemgång i bussen*



-Gu' så gott!
jag åt en henboll
till fikat idag

- jasså jahaa,vad
är det för något?

Det är samma sak
som det förbjudna
uttrycket n*#¢€?-boll
Men med vit choklad!

-Men det borde väl också
förbjudas som något
kränkande att kalla nåt
för det?

-Tjaa men för Putin går det
bra att kalla Ukrainare för
Nazister,han är ju ändå
efterlyst för hemskare saker!






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-04-22 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP