Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även denna från tiden i Estland. Den är väl ganska uppenbar antar jag.


(krackelerad) Kärleksmall

Och du skriver om kärlek
- Som om du kunde det
Som om det vore på riktigt;
Man + Kvinna + Solnedgång

Jag skriver inte om kärlek
(Det är din illusion)
Jag skriver om känslor
om min komplicerade verklighet




Fri vers av Glitteringly
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-08-22 07:34



Bookmark and Share


  within_
rak, ärlig, lätt att förstå... jag gillar när dikter blir så känslofulla och nästan lite bittra bara genom att vara sanna och ärliga! super!
2006-08-27

  Mordnilap
Den är vacker. Blir putt för jag hittar inget att anmärka på... Du får bli sämre så att jag kan hänga med! :p

Meningen är ganska tydlig, man förstår vad du vill få fram.
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Glitteringly
Glitteringly