Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avtryck

inga tecken
huden var rosigt varm
lampans sken
kudden

på din rygg skrev jag KÄRLEK
med fingrar av glas




Fri vers av Myself
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-08-22 10:58



Bookmark and Share


  Propella
Oh la la - det här är starkt.
Blir förstummad av bilderna du får fram; jag ser allt framför mig, och du har valt precis rätt ord för att förmedla känslan.
2006-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself