Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karosseffekten tar död

Linjerad karosseffekt på en svartvit bakgrund

Jag suddar ut och och börjar om

Tillåter mig själv förstöra mer än reparera de skador jag tillhandahåller

Intressant blir effekterna utav jord
Raseri utan tvek
Jag spatserade med rak rygg genom de tomma gatorna och allt jag såg var ögon som log tillbaka

Ledd
Sedd
Sne ensamhet




Fri vers (Fri form) av SvartPortal
Läst 27 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-01 07:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartPortal
SvartPortal