Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnan

 

Välkommen in, ja ta för dig

det är bara jag som ligger här

det är bara att hacka och mala

Varför så försiktig?

Vräng min hud ut och in

sila mina ord

läs före matsmältningen

hårdsmälta ord du tror är avsedda för dig

kräks det du har att säja

spy ur dig din galla över mig

så har vi i alla fall något gemensamt

Kryp in i mina tankar och rättfärdiga

med din egen simpla moral

fortsätt ner i svalget

där du så många gånger förr befunnit dig

kväljningarna är bekanta vid det här laget

När du sedan når tarmarna, och vältrar dig i skiten, 

är det min tur att hålla igen.

Välkommen, stig på. Varför så blyg?

Du har väl aldrig dragit dig för att klampa in i andra

människors liv förut?

 

 




Fri vers av Agnes
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-09-29 11:55



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Wow starkt! skitbra! ;D
2006-09-29

  Propella
Kan bara hålla med. Lössläppt ilska när den är som bäst.
2006-09-29

  Markattan
Underbart befriande läsning! Den kunde varit äcklig, men den är bara förbannat humoristisk mitt i all denna sköna sarkasm.
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes