Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett vackert sädesslag.


Korn

Ditt ljusa hår glänser
som kornets silkesmatta
Jag ser dig stå där i mörkret
eller är det ljuset
Du vinkar ju bakom gardinen
Ingen stubbåker där inne




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-08-22 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt