Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina alltför stora

 

SOLGLASÖGON...

 

 

14/o4 - o6

 

 

täcker mer än


halva ditt ansikte

 

 

                randig halsduk

                hålen i dina jeans

                tweedkavajen

 

                dina röda strumpor...

 

 

 

sade

 

du är så mycket mer

än,

 

"små matriella ting"

 

 

blonda lockar döljer lätt ditt ansikte

när du ler*

 

 

 

 

...

 







15/o4 - o6






"små matriella ting"

 

 

vem, fan tror jag att jag är?

 

 

 

dina pilotglasögon

 

"hatar verkligen

dina pilotglasögon"

 

 

 

utan dem har du kraften att vända upp och ner på allting

 

-- kollar runt omkring mig i det lilla cafét 10:53 --

 

 

 

 

 

 

medan

 

 

 

blodsprängda ögon inte syns bakom mina

alltför stora...

 

"tänker: men inte utan dina röda strumpor..."

 

 

solglasögon

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av längesendan
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-08-22 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

längesendan