Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lördag morgon

 

inuti mitt huvud kromar sig smärtan

mot mitt pannben i sitt försök att komma

ut till slagen av mitt hjärta då den ristar

in sanningen i min själ

 

det är lördag morgon 8:39




Övriga genrer av längesendan
Läst 754 gånger
Publicerad 2006-10-27 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

längesendan