Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tonårsflickans dikter orädd för ord, mig själv och \"chili con carne\"

 

tonårsflickor: för mycket, för tidigt, för sent, håll er undan


dikter: passar sig bäst på resande fot, hatar barn som skriker, gillar tåg, också den frågande blicken,
jo det är poesi, ja jag läser serier också, idiot 


chili con carne: jul, varmt, starkt, bra kryddat, nej kan inte laga det själv, 
gillade inte bönor som barn, schysst till vin och bröd

 

 

för mycket glögg och öl sedan undrar man vad man egentligen håller på med

det är jul

 

passar sig bäst varm, grannarna klagade på snönn

 

 

 




Övriga genrer av längesendan
Läst 548 gånger
Publicerad 2006-12-29 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

längesendan