Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Afrika

I tredje klass kom det en ny kille till vår klass. Hans föräldrar hade varit på missionsuppdrag i Liberia. Han kunde redan engelska, bättre än oss andra givetvis, och passade inte in på något vis.
"Det låter som libero, haha! Spelar de mycket fotboll där?"
"Det heter faktiskt Liberia och det är ett viktigt land i Afrika!" sade han med plötslig ilska, och gick hem.
Vi fortsatte att spela fotboll, och skrattade lite. "Afrika, haha!" Ja, sedan den dagen kallades han just för Afrika.




Fri vers av med viss svårighet!
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-18 08:54



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
När jag gick i andra klass kom det en ny kille. Hans far hade arbetat med ett järnvägsprojekt i Liberia. Grabben var rödhårig och för första gången blev jag blixtförälskad. Jag vågade aldrig säga ett ord till honom under hela resten av grundskolan:-)
2024-05-18
  > Nästa text
< Föregående

med viss svårighet!