Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mamma Jesus Yeshua


Vem skjuter på barnvagnen

Ligg kvar

Du lilla

Storm
Regn

Skyddet
Tätt tätt

Regnet
Trummar


Välbehag


Mamma kikar leende
Håret genomvått

Du i stormen
Jag i trygghet




Fri vers (Fri form) av rebecca d VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-23 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP