Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek under jord


Droppar

Droppe för droppe
långsamt byggs stalaktit
Häng kvar
Skönhet och styrka
tål dagens ljus
Upp ur garaget
inga B-filmer här
Visa din kärlek
som små vackra öar
Skepp ohoj romantik




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-08-23 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt