Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inte du, Jag är inte jag.

Du undrar vad som hände,
Varför jag inte säger något.
Det hände någonting.
Och jag har slutat känna.
Du är inte du längre,
och jag inte jag.

Ditt misstag,
sårade mig djupt.
Din lögn krossade mig.
Jag tappade bort mig själv.
Trodde på dig.
Nu inser jag att det inte längre är vi.
Jag hoppades, ville förlåta.
Men jag kan inte glömma.

Du är inte du,
Jag är inte jag.

© Brown
Copyright 2004-11-07




Fri vers av Lene
Läst 350 gånger
Publicerad 2004-11-07 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet