Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Rosalinda

Min älskade skyddsängel
med det färgsprakande namnet
Rosalinda
med din skira ljusrosa
klänning
ditt milda leende
fantastiska omsorg
ditt tålamod


Tack min älskade skyddsängel
För att du leder mig
trots alla gånger jag
negligerar din existens


Tack för att du idag
visade mig din hand
din kärlek
din godhet


Tack för att jag
får ta del
av allt detta
gudomliga




Fri vers av Nic
Läst 209 gånger
Publicerad 2006-08-23 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic