Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar dig Justin.


Kärlek

Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig

To me, you mean so much...
So much that I even can’t think about not having you by my side.

Det jag tror att jag försöker säga är nog att.. jag är dödskär i dig.




Fri vers av angeleyes_
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-08-23 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angeleyes_
angeleyes_