Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar!!!!

Jag förstår varför du gillar vatten:
Du är som ett stilla hav som glittrar i solen, jag känner en stilla
bris och din lukt få mig att njuta!

Jag förstår varför du tycker om naturen:
Du är den finaste orchidén som står där bland tusen andra blommor
och växter, ingen kan missta att just du står där med stora vackra
blad i alla färger!

Jag förstår varför du tycker om djur:
Du är som den allra finaste , snällaste och sötigaste golden
retrivern och Lucas älskar dig!

Jag förstår nu varför du är med mig:
För du är den vackraste , underbaraste , snällaste , vänligaste och
männskligaste , varelsen som jag vet och det är därför jag älskar
dig



jag älskar att titta på dig , jag älskar att röra vid dig , jag älskar att bli arg på dig , jag älsakr att krama dig , jag älskar att höra din röst, jag älskar att hålla din hand , jag älskar att sova med dig , jag älskar att springa med dig , jag älskar att prata snusk med dig, jag älskar att älska med dig , men framför allt älskar jag att älska dig , och jag klarar mig inte utan dig , du sitter så djupt att jag inte kommer åt dig,





Fri vers av Androgyna tankar
Läst 417 gånger
Publicerad 2004-11-08 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androgyna tankar
Androgyna tankar