Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*...


En Likblek Färgskala,

Tårblanka vyer
Suddigt, salt

Genomskinliga lögner
Som en en gång
Immats fast

Runt min livsstil

Som färgade linser
I ett redan förstört
Öga




Fri vers av sara,
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-08-24 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sara,