Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattarbetaren

Tänk om du kunde famna mig i dina lika händer och lyfta mig upp till solen.
Jag undrar hur det känns att vara solen!
Alltid varm och vacker!
Jag är gubben i månen!




Bunden vers (Haiku) av Androgyna tankar
Läst 355 gånger
Publicerad 2004-11-08 00:45



Bookmark and Share


    Pezina

2004-11-10

    Pezina
vilket skojigt slut. "Jag är gubben i månen!" fattade inte riktigt dikten, men bra iaf :P
2004-11-10

    påskpynt
fint. men det här är inte haiku.
2004-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Androgyna tankar
Androgyna tankar