Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns det tid och sten så bygger jag ett märke.


Byggen med stenar.

 

 

Någon gång

hoppas snart

kanske de stora som

bestämmer kan börja prata.




Fri vers av Annmargreta
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-08-24 18:22



Bookmark and Share


  Thorvald Berthelsen
Og lytte. men at sige noget ærligt der betyder noget for dem selv og os er en god begyndelse.
2006-09-08

    Bodil Sandberg
Vilken underbar dikt! Att bygga broar...ja kanske...det borde gå!
2006-09-06

  Eline.P
Ska vi tro på det? De bygger mest luftslott i dessa tider - med alldeles för lätta byggstenar!
Jag tror dina byggen är vackrare :)
2006-08-24

  Cris
Vad fint!

ja tänk om de kunde börja tänka
de stora... tänk om
2006-08-24

  vildvin
oj, här var det två dikter i en

en över och en under rubriken...

båda startar min fantasi
2006-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta