Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alternativt slut

Jag lever för bekräftelse
för ensamhet
för glädje och tårar
för sorg och vilda skratt

viljan att komma bort
vad ligger bortom det sista huset
tomhet? eller något mer
vad finns det bortom nästa kulle?




Fri vers av galjonsfigur
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-08-24 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

galjonsfigur
galjonsfigur