Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enormt stor ilska, gemtemot pappa


Tömma ut ilska

Skulle vilja börja med att
bokstavligt
ta på boxhandskarna
Sedan låta ilskan komma
med styrka
använda dej som slagpåse
Sedan, när du ligger
tvinga dej
att lyssna, länge
Berätta hur besviken
jag är
hur sårad och förödmjukad
Behöver berätta allt
om känslorna
som jag hållit tillbaka
Tills jag är tömd
avreagerad
har lämnat över allt
Slutligen kan du göra
vad du vill
med det du har fått




Övriga genrer av MonaLisa
Läst 569 gånger
Publicerad 2006-08-25 13:02



Bookmark and Share


  Albert
trovärdig
och slutet; att den andre får göra vad han/hon vill med allt, ja det är bra det här
2007-04-25

    Camillaa
Wow, underbart och hur vackert som helst
du målar upp en klar bild för läsaren
Mycket bra!!
/ C *
2006-08-25

  Propella
Härligt sätt att släppa ut ilskan på; genom text. Ilskan riktigt bubblar mellan raderna.
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa