Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det känns som om drömmar och verkligeht går ihop. Samtidigt som jag på ett sätt inser att även verkligeheten är en dröm, den är min dröm utifrån mina ögon.


Drömmar går ihop

Jag drömde
Om is som krossades av mitt testande stampande
Att jag sen druknade och flög upp i skyn
fruktlöst skrikande från molnen efter dig

Jag drömde
Om en begravning utan att veta vem som dött
Att jag sen blev ensam kvar vid kistan stod
förvirrad utan varken hon eller dig.

Nu har isen krossats
som jag drömde
nu har begravningen skett
som jag drömde

Innbär det att jag kommer att måsta
skrika fruktlöst efter dig
Innebär det att jag måste leva
varken utan hon eller dig.

Drömmar går ihop
verkligheten går ihop.
Men håller jag isåfall ihop.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-08-25 14:48



Bookmark and Share


    Xena
Känner förvirring, känner oro... känner en rytmen som känns bra och orden är underbara =)
2006-08-26

    Camillaa
Känslan är verkligen toppen!
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf