Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liljekonvalj

Du gav mig en liljekonvalj, en enda
och dina ögon log mot mig när jag tog emot den
\"Jag har älskat dig sedan första ögonkastet.
Jag som inte trodde på kärlek förut\"




Fri vers av Delora
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-08-25 15:55



Bookmark and Share


  a h de v
det är en jättefin ögonblicksbild, vackert hur en enda liten liljekonvalj kan skänka så stor glädje. jag tycker dock att sista raden drar ner dikten litegrann, det står redan att duet gav en liljekonvalj och att hans ögon log mot jaget så slutet känns som en upprepning, jag skulle tycka mer om dikten om sista raden inte fanns med.
2006-08-25

    Camillaa
Fin och bra text
du kanske borde jobba lite mer på den
att finna de rätta orden liksom,
det är bara min åsikt men för övrigt så var den bra
Fortsätt så !
/ C *
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora