Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud hjälp mig

säga Nej

för att
bejaka mitt liv




Fri vers av Nic
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-08-25 22:05



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
ja, lättare sagt än gjort,

ibland är det svårt att säga nej
när man är så "behövd", men,
som du säger, man bör göra det..
för sin egen skull.
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic