Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Loredanas senaste text


Gud varför?

Gud min Gud
o varför
utsätter du mig oupphörligen
för dessa frestelser
dessa prövningar
som jag aldrig kan motstå
och som jag
så ofta ångrar
om och om igen




Fri vers av Nic
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-08-25 22:10



Bookmark and Share


  Jojo
En bön i Psaltarens stil! Jag bugar! ...och instämmer
2006-08-28

  Last Word Spoken
ah, ja, varför!? Det undrar jag ock!
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic