Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lindanserskans skicklighet

att finna balansen
vad jag avundas dig
du som med en sådan finess
balanserar,
fokuserad
framåt
utan tvekan
sätter du en fot
framför den andra
utan andra tankar
än att bara
gå framåt
steg för steg
utan att falla
ty din
skicklighet
din kunskap
är sann




Fri vers av Nic
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-08-25 22:33



Bookmark and Share


  Jojo
Ja, sannerligen någon att lära av. Tycker om bilderna i din dikt.
2006-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic