Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill, men vågar jag

sätta ned min fot
i den blöta betong
som är livet
vågar jag där
sätta mitt fotavtryck
kanske förändra ditt liv
för alltid
kanske blir det
till det bättre
kanske blir det
till det sämre
men oundvikligt är det
att avtrycket finns där
bara jag vågar
sätta dit min fot




Fri vers av Nic
Läst 225 gånger
Publicerad 2006-08-25 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic