Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landningstillstånd ansökes

Härmed ansöker jag om
landningstillstånd
till livet
från vilket jag under
en oändlighet
varit
frånvarande
mjuklandning
eller krachlandning
beror på
hur starka mina
vingar är
och det stöd
änglarna
vill ge mig


Mayday
mayday!




Fri vers av Nic
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-08-25 23:12



Bookmark and Share


  Jojo
Ännu en mycket bra och välskriven dikt. Med ett fantastiskt bildspråk. Sparas!
2006-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic