Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inatt ska jag vila

sova gott
låta min skyddsängel
med en smekning
sluta mina ögonlock
med sina änglavingar
svepa in min kropp
med sin andedräkt
blåsa bort all oro
med sin gudomlighet
hela mig
och låta mig
komma till ro




Fri vers av Nic
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-08-25 23:42



Bookmark and Share


  Jojo
Oj! Nu har du allt haft en riktigt bra skrivardag! Kan bara säga att detta är en av de finaste jag läst.
2006-08-28

    marie tries
Låter underbart....att få en paus...kanske också ska ta mig en!
2006-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic