Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sår

En kniv i mitt hjärta
en nagel i mitt öga
krossat glas där jag går
och en yxa i mitt ben

Det är så det känns när han pratar med mig
Det är så det känns när han säger att han är min vän
för jag vet att det är en lögn




Fri vers av Tears and Blood
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-08-26 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tears and Blood