Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Måste jag vara tyst?

Det finns stora ord och mycket som vill fram

Jag brinner för häftigt
jag hatar er alla
och era föreställningar
om hur allt ska vara

det skaver för varje hjärtslag
det är saknaden som gör sig påmind
(och allt det andra)

ibland blir gapet för stort
och frågorna för många

alla ni som dömer
lär er förstå
att det inte alltid måste vara världen som är skev
- kanske är det ni som lutar?




Fri vers av Jewel_x
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-08-26 15:28



Bookmark and Share


    rainbow
de två sista raderna.. perfekt avslutning!!
2006-09-02

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Så realistisk sant, bra förmedlat om fördomar och livets teater
2006-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Jewel_x
Jewel_x