Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Tryckfel, systemfel eller vadfan du vill

Jag gör mig vacker för någon annan och det är inte dig jag ser framför mig
Och allt du sagt, är väl bara ett tryckfel?
Jag kan allt om såna, jag är själv ett

Ja och nej-frågor är det svåraste jag vet för hela jag är ett kanske
Jag är ett litet kanske som flyr, men hur fort det än går är det alltid du som hinner ikapp, rycker mig i armen och tvingar mig stanna

Är inte gråt och skrik ett språk för sig
Eller förstår du helt enkelt inte? Du är inte den jag behöver
Fram med dammvippa och borste, nu ska vi städa våra innre kaos

Du kväver mina skrik, häller frätande syra i mina lungor
Min självstyrka är noll och jag ser att du förföljer alla mina steg
Du är inte \"the meaning of love\"

Allt du sagt, visst var det ett systemfel?




Fri vers av hell.o.kitty
Läst 241 gånger
Publicerad 2006-08-26 15:55



Bookmark and Share


    Camillaa
Gillar texten enormt
även rubriken :)
braa jobb
/ C *
2006-08-26

  Håkan Eklund
gillar dikten.

den är ett virrvarr av tänkvärda tankar som tillsammans
fångar upp känsla av förvirring. (och i komb med din
bild så sår jag därmed vibbar av tonårsgrubblerier)
mycket bra.

men om jag ska säga något konstruktivt, så tycker jag
att du i denna dikt har material till många fler.

gråt o skrik ett språk tex och "jag är ett kanske"
Mycket bra.
2006-08-26
  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty