Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blip-blop-tempo

Time out
Jobba hem

Ditt liv tog nyss slut




Fri vers av hell.o.kitty
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-08-26 22:45



Bookmark and Share


    Camillaa
Speciell
men jag gillaren!
/ C *
2006-08-27
  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty