Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mångalen



Jag går i fantasin
irrar med oroliga ben
Det river i väsendet
darrar i rummet

Ser ut genom fönstret
ser blänket i vätan
driver i själen
vibrerar inom det innersta


Vill springa ut över
gräset utanför
skriker i kroppen
skakar min längtan

Mångalen




Fri vers av MuninWolflady
Läst 200 gånger
Publicerad 2006-08-26 23:56



Bookmark and Share


  a h de v
känner känslan väldigt starkt, att vara "mångalen", väldigt vacker men när jag tog bort alla "mångalen" inne i texten tyckte jag att den blev ännu vackrare. började "går jag i fantasin.." etc. otrolig text, men för mig räcker det med ordet mångalen i titeln.
2006-08-27
  > Nästa text
< Föregående

MuninWolflady
MuninWolflady