Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskade du ... snart är aldrig snart nog


Det var det där med att sakna någon och hur orden tar slut


det var något med den där sista kyssen
du smekte fast på mina läppar

jag höll andan så länge jag kunde
för att behålla din andedräkt
så nära som möjligt
men all värme försvann med dig

jag somnade i en snödriva inatt
och vaknade i en öken
mindes hur dina ögon rymde hela havet
och hur ljus bilden av oss var

men det finns alltid något
som målar svarta ramar runt de ljusa bilderna
och om jag kunde så skulle jag
leva i framtiden med dig och glömma nuet


du hade alltid ett sätt att hålla om mig
så att sprickorna blev osynliga
och jag ville låta världen vara så vacker som du visade mig
så jag grät bakom slutna ögonlock
och hoppades att du bara skulle minnas mitt leende

tänk att man kan le fast världen är uppochner

men det var något med den där sista kyssen
du smekte fast på mina läppar
sprickorna blev till skärvor
när du släppte taget




Fri vers av rainbow
Läst 960 gånger
Publicerad 2006-08-27 14:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När jag nu varit borta från poeter ett tag och kommer tillbaka .. är det som om jag skäms över mig själv.
Hur kunde jag ens skippa att sitta dag ut och dag in och läsa sånthär? det är just sånt här som får mig att ahh .. alltid leva mina drömmar.


underbart,
speciellt sista stycket.
speciellt.
2007-06-19

    ej medlem längre
"tänk att man kan le när hela världen är uppochner."

mums.
2006-09-07

  Eder Krille
wow, oerhört bra språk och känsla
Man läser, kippandes efter andan.
utsökt poesi
2006-08-30

  Trubbel
bara att instämma med nedanstående kommentarer, du är riktigt duktig! :)

"jag höll andan så länge jag kunde
för att behålla din andedräkt
så nära som möjligt
men all värme försvann med dig"
och
"sprickorna blev till skärvor
när du släppte taget"

är bara SÅ BRA :) och resten är också bra såklart :)
2006-08-28

    xtla
den här var sjukt bra, en av mina nya favoriter. du skriver så man känner igen sig, och man förstår precis det du menar. så många känslor när jag läste den.

"det var något med den där sista kyssen
du smekte fast på mina läppar"
2006-08-27

  Zara VIP
jag vill verkligen tala om för dig att du ahr talang med språket och allt! så ge aldirg upp..du kan bli så jäkla bra om du vill gärnet!

du kan allt!
/Z
2006-08-27
  > Nästa text
< Föregående

rainbow